24/7 Sales & Support + 32 478 23 50 90   |   helpdesk  |   over ons   |   contact
  • Slide 1
  • Slide 2
  • Slide 3

Webhosting

BelgianHosting, kwaliteitshosting aan een betaalbare prijs.

BelgianHosting is een sterk groeiend hosting bedrijf, dit komt vooral door de kwaliteitshosting die we aanbieden tegen betaalbare prijzen.
U kan u nu afvragen waarom zijn de prijzen bij andere hosting bedrijven zo hoog en bij BelgianHosting zo laag? Zou de kwaliteit van de hosting misschien minder zijn? Zou de support misschien minder zijn?

Hierop kunnen we antwoorden met 1 simpel antwoord:
Nee de kwaliteit van de hosting is niet minder, wij zijn er namelijk niet op uit om massa's geld te verdienen. Onze hoofdtaak is kwalitatief hoge kwaliteitshosting aanbieden, en dit hoeft niet noodzakelijk duur te zijn.
Wat de support betreft zijn wij er formeel in, wij antwoorden altijd zo vlug mogelijk op uw vragen. Wegens het groot aantal vragen kunnen wij natuurlijk niet altijd direct antwoorden, maar wij verzekeren echter dat u binnen de 24u antwoord krijgt op alle vragen.
Dringende vragen en storingsmeldingen krijgen natuurlijk voorrang, want wij streven ernaar om u een maximale uptime te kunnen bezorgen. Voor u heeft dit als voordeel dat we ons volledig richten op het onderhouden van uw hosting. Zodat wij er zeker van zijn dat we altijd kwaliteit kunnen aanbieden en blijven aanbieden.
Indien u opmerkingen zou hebben over de kwaliteit van uw hosting dan staan wij altijd open voor uw opmerkingen. Zo kunnen we de kwaliteit van onze hosting nog verbeteren.

Zijn er nog goedkopere aanbieders?
Hierin moeten we in alle eerlijkheid antwoorden dat er nog goedkopere hosters zijn. Deze plaatsen hun servers meestal niet in België, maar in oost-europese landen of in Amerika. In de oost-europese landen heeft dit als nadeel dat je niet altijd met goed geschoolde engineers moet samenwerken en er soms een gebrekkige communicatie is. Met Amerikaanse hosting firma's samenwerken heeft als nadeel dat je altijd met een relatief trage transatlantische verbinding moet rekening houden.
Daarom kiezen wij voor de Belgische datacentrums waar we alles zelf kunnen beheren en met goed geschoolde engineers kunnen samenwerken. Er zijn dan ook goede contacten tussen de verschillende partners.
Kwaltiteit is de primerende factor bij BelgianHosting !

Nog niet overtuigd?
Probeer ons 1 maand uit via onze niet goed, geld terug garantie!

Hoogachtend,
Het BelgianHosting team