24/7 Sales & Support + 32 478 23 50 90   |   helpdesk  |   over ons   |   contact
  • Slide 1
  • Slide 2
  • Slide 3

Applicatie hosting - Uw online CMS

BelgianHosting wil meer dan webhosting alleen aanbieden

Volgende applicaties worden door ons standaar ondersteund en aangemaakt op uw hosting account.

Hiermee kan u zonder enige progammatie aan de slag en uw eigen site uitbouwen

Drupal

Drupal is een open source content management platform die gebruikt wordt door miljoenen websites en aplicaties. Het is gebouwd, gebruikt en ondersteund door een actieven en diverse gemeenschap van mensen over hele de wereld.

Meer info

Wordpress

Wordpress is in feite gestart als een Blog Management System en kenmerkt zich vooral rondom deze functionaliteiten.. Snel en gemakkelijk artikelen plaatsen. Binnen paar minuten heb je een Wordpress online staan en hoef je je eigenlijk alleen nog maar bezig te houden met het schrijven van de content. De populariteit van Wordpress is enorm. De prettige interface en minimalistische opzet zorgde voor een andere manier van kijken naar sytemen voor content invoer. Op dit moment wordt gesteld dat 15,8% van het Internet bestaat uit Wordpress websites en blijft maar stijgen sinds de start van Wordpress in 2003. Het systeem wordt van oudsher vooral voor blogs gebruikt. De open structuur en de mogelijkheid om gemakkelijk plugins te installeren maken dat er veel extra functionaliteit toegevoegd kan worden. Veel grote bedrijven die een corporate blog opzetten twijfelen geen moment en gebruiken Wordpress.

Meer info

Joomla

Joomla!™ is een bekroond content management systeem (CMS), dat je de mogelijkheid biedt websites en krachtige online applicaties te bouwen. Door de vele mogelijkheden, waaronder het eenvoudige gebruik en uitbreidingsmogelijkheden, behoort Joomla! tot een van de meest populaire webbouw pakketten. Bovendien is Joomla! een open source pakket en is voor iedereen vrij beschikbaar.

Meer info

E-Commerce Magento

Magento is een uitgebreid, professioneel ogende webwinkel. Het is een open-source ecommerce pakket dat volledige controle biedt over het design, inhoud en functionaliteit van een online winkel. Via het administratie paneel is de gehele webwinkel te beheren van marketing, zoekmachine optimalisatie tot produkt en verkoop beheer. Functies zoals tags, productvergelijkingen, reviews en de single-page checkout zullen het het aankoopproces van de bezoekers vergemakkelijken.

Meer info

E-Commerce oscommerce

osCommerce is een open source CMS pakket waarbij een webshop kan worden gebouwd en geëxploiteerd. Dit CMS is sinds 2000 op de markt en heeft vele duizenden tevreden gebruikers. Het is software gebaseerd op PHP/ MySQL.

Meer info

E-Commerce Zencart

Zen Cart™ is een gratis, gebruiksvriendelijk, Open Source webwinkel systeem. De software is ontwikkeld door een groep winkeliers, programmeurs, ontwerpers en adviseurs die denken dat e-commerce anders en beter kan. Zen Cart™ plaatst de behoeften van winkeliers en klanten voorop! Terwijl sommige "oplossingen" daarentegen meer op ingewikkelde programmeeroefeningen lijken. Er bestaan ook nog zeer dure systemen, dat is Zen Cart™ niet. Zen Cart™ is geheel gratis! (GPL licentie: GNU General Public License).

Meer info

Uw voordeel

Uw CMS pakket direct online vooraf geïnstalleerd

Gratis domeinnaam

...

xxx