24/7 Sales & Support + 32 478 23 50 90   |   helpdesk  |   over ons   |   contact
  • Slide 1
  • Slide 2
  • Slide 3

Joomla

Eerst begonnen als Mambo in 2000 en later omgedoopt tot Joomla loopt dit CMS al een tijd mee. Het nadeel van Joomla was lange tijd dat de interface nogal rommelig was, vooral als een website veel externe plugins bevatte. Je moest dan vaak zoeken naar de plek waar je iets kunt configureren. Met de recente komst van Joomla 3 is de interface gelukkig flink op de schop genomen en oogt deze een stuk overzichtelijker en proffessioneler.


Er zijn een aantal zaken die erg goed zijn aan Joomla en deze hebben er dan ook mede voor gezorgd dat het lange tijd het meest gebruikte CMS ter wereld was. Want hoewel niet altijd even overzichtelijk; de interface oogte wel zeer vriendelijk. Dit heeft veel gebruikers over de streep getrokken om het systeem een kans te geven en beter te leren kennen. Joomla heeft hierdoor een grote community om zich heen verzameld en mede hierdoor is er zeer veel informatie over te vinden.


Joomla heeft nog een ander groot voordeel. Het is inzetbaar voor kleine en grote websites. Een klein bedrijf kan relatief snel een Joomla website opzetten, hier een gratis template aan koppelen en de website vullen met content. Tegen de tijd dat het bedrijf groter wordt en de website meer onderdeel wordt van de marketing, kan er een op maat gemaakte template worden ontworpen.


Een nadeel is dat de wat betere plugins vaak alleen tegen betaling beschikbaar zijn. Gelukkig is er tegelijkertijd geen gebrek aan gratis alternatieven. Deze bieden misschien iets minder uitgebreide functies maar toch voldoende voor de meeste gebruikers.

Joomla filmpjes

Wat is joomlaUw eerste website bouwen met Joomla 3 in 1 uur(engels)

Deze video doorloopt het ganse proces om uw website met Joomla 3 te bouwen.

Uw voordeel

Uw CMS pakket direct online vooraf geïnstalleerd

OpenSource

Gebruiksvriendelijk

LINUX - Joomla - Home Joomla - Small Joomla - Medium Joomla - Large Joomla - Extra Large
Webruimte 1 GB 5 GB 10 GB 20 GB
Dataverkeer Onbeperkt Onbeperkt Onbeperkt Onbeperkt
Controlpanel
Domeinnaam*
Mailboxen 10 50 100 200
Databases
Prijs € 2,95 /mnd € 5,95 /mnd € 9,95 /mnd € 14,95 /mnd
  Meer info Meer info Meer info Meer info